Σάββατο 15/9 όλοι οι δρόμοι οδηγούν εδώ.

Εδώ που τα απωθημένα γίνονται στιγμές που θυμόμαστε για πάντα.

Εδώ που πηγαίνεις μόνος και φεύγεις με φίλους.

Εδώ που για τέσσερις ολόκληρες σεζόν χτίσαμε κάτι διαφορετικό.

Και που χάρη στη δική σας αγάπη συνεχίζουμε ακάθεκτοι για πέμπτη σεζόν και για ακόμα μεγαλύτερα πράγματα.

ΣΑΒΒΑΤΟ 15/9 ΣΤΙΣ 22.30

ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΕΔΩ

Δοκιμάστε την τύχη σας αλλά και τις μουσικές σας γνώσεις στο πρωτότυπο και διασκεδαστικό παιχνίδι που ακούει στο όνομα «ΓΛΕΝΤΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗ ΜΠΥΡΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ», κάθε Τετάρτη στις 14:00. Όλες οι λεπτομέρειες για το παιχνίδι καθώς και όλες οι πληροφορίες που χρειάζεται να ξέρετε για το Jam Night της καρδιάς σας, βρίσκονται στα X-Files του group μας: https://www.facebook.com/groups/jamnightcrowclub/

Μη χάσετε την αγαπημένη σας εκπομπή «Jam Night at the Crow Club» στον Evolution Radiο. Την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου στις 22:30, ο υπουργός προπαγάνδας Nicolas Loukopoulos και ο υφυπουργός Panayiotis Liatsos θα σχολιάσουν τον μαγικό κόσμο του Jam Night ενώ θα μας παρουσιάσουν τα open και τα πιτόπου τρακς της εβδομάδας, όπως πάντα με χιούμορ και πολύ καλή διάθεση. Συντονιστείτε στον www.evolutionradio.gr.

Χορηγοί επικοινωνίας:
Rock Overdose ( https://www.rockoverdose.gr )
Evolution Radio ( https://www.evolutionradio.gr )

Συνεργαζόμενες επιχειρήσεις:
Lonis Tattoo Studio ( 25% έκπτωση σε όλα τα Piercing για τα μέλη του Jam Night – https://www.facebook.com/lonistattoostudio )

Bock Beer Restaurant ( Κάθε Τρίτη 10% έκπτωση σε όλα τα Burger kai 15% έκπτωση στο Jam Night Burger στα μέλη του Jam Night – https://www.facebook.com/bock.beer.restaurant )

Εύδηλον ( Κάθε Πέμπτη μετά το Jam Night 15% επι των τιμών του καταλόγου για τα μέλη του Jam Night – https://www.facebook.com/eydhlon )

JAM NIGHT AT THE CROW CLUB
ΚΑΘΕ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΙΣ 22:00
ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ
ΣΙΝΩΠΗΣ 27 & ΜΙΧΑΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΘΗΝΑ

Φέρτε όργανα και ελάτε να παίξουμε μουσική!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *