Με ΡΟΚ διάθεση το Evolutionradio έχει το δικό του φανατικό κοινό Let the show Begin ……… close ×
+

DivUrge plus very special guests at Crow live stage 20/03/2020

Ένα καταιγιστικό metal/rock live με πολλά υποσχόμενες και δυναμικές μπάντες θα λάβει μέρος στο Crow Live Stage την Παρασκευή 20 Μαρτίου!

DIVURGE

Οι DivUrge δημιουργήθηκαν τον Αύγουστο του 2016 από τους κιθαρίστες Δημήτρη Στασινό (Clairvoyant) και Μάνο “InfuseR” Ψαρρό(ex Leprosy, ex OBSECRATION). Ξεκίνησαν τον Σεπτέμβρη του 2016 να συνθέτουν και να ηχογραφούν τραγούδια και τον Δεκέμβριο του 2017 κυκλοφόρησαν το ντεμπούτο τους full length άλμπουμ “Point Of No Return” κι έχουν έδρα την Αθήνα.

Τον Οκτώβρη του 2016 ανέλαβε τα φωνητικά ο Phil Roussos (My Inferno, ex Simplefast) και τα τύμπανα ο Νικόλας Λουκόπουλος (Shatter, ex. SEASONS A.C). Τον Αύγουστο-Σεπτέμβριο του 2017 ηχογράφησαν σαν guests η Ζωή Μουράτογλου (Mood Swings) τα γυναικεία φωνητικά όπου τον Σεπτέμβριο του 2018 έγινε μόνιμο μέλος, ο Dimitris Giannakopoulos (Sunlight, Deified) τα power φωνητικά, ο Ilias Blackbones Zounis (mOral cOrruptiOn) τα low growl φωνητικά, η Ρεβέκκα Τσου (Nochnoy Dozor, Divine Dissection) τα γυναικεία φωνητικά στο bonus track του δίσκου και ο Jim Ramses (ex Chrysilia, Keepers Of Jericho, ex On Thorns I Lay), τις μπασογραμμές. Ο Jim Ramses ήταν μόνιμο μέλος της μπάντας μέχρι τον Νοέμβριο του 2019 όπου ο Κωνσταντίνος Βούλγαρης ανέλαβε τα καθήκοντά του. Τον Νοέμβριο του 2017 και κατά την διάρκεια της μίξης, προστέθηκε στην λίστα των απίθανων μουσικών που συνεισφέραν στην δημιουργία αυτού του άλμπουμ ακόμα ένα μέλος. Έτσι αφού αποφασίστηκε ότι μερικές τελικές πινελιές θα ήταν για το καλύτερο, η Αλίνα Μαρίνη ηχογράφησε τα κρουστά κάνοντας εξαιρετική δουλειά!

Το μουσικό τους στυλ θα μπορούσε κανείς να πει πως κινείται γύρω από το Power Metal χρωματίζοντάς το Συμφωνικά/Ορχηστρικά με την δική τους προσωπική πινελιά. Δυνατά riff, μελωδικά lead, άγρια djent breakdowns, ουσιώδη σόλο με ονειρικές δισολίες και πραγματικά επιβλητικό rhythm section δένουν αρμονικά με τα αντρικά power/growls/screams και τα γυναικεία τζαζο-οπερετικά φωνητικά.

Open your mind, unleash your full power and enjoy the ride!
Rock on brothers and sisters of the world!

https://www.facebook.com/divurgeband/
https://www.instagram.com/divurge_band/
https://www.youtube.com/channel/UCNR-LsBj7J4vTOd7D38diJw

ALIEN WITHIN

Οι Alien Within είναι μια rock-heavy rock-metal μπαντα με εδρα την Αθήνα. Δύο από τα μέλη τους, ο Μάριος Κασσιανός (κιθάρα) κι ο Νίκος Μανωλίτσης (μπάσο) έπαιξαν ως Alien TV, σε ενα punk rock project. Στη συνέχεια συναντήθηκαν με τον Βασίλη Καββαθά (κιθάρα) και τον Αντώνη Τσιτσεκλή (τύμπανα), παίζοντας paintball μαζί. Τελευταίος αλλά εξίσου σημαντικός, ο Άγγελος Σακκέτας (φωνητικά) εντάχθηκε στο πλήρωμα. Μετά από πολλες προβες και διαφορα gigs σε τοπικές σκηνές, αποφάσισαν να μπούνε στο στούντιο με αποτελεσμα τον πρωτο τους E.P. Το “Vol1” που κυκλοφόρησε το 2016.Το 2019 κυκλοφόρησε το ντεμπούτο άλμπουμ μας “Blessed by the fallen”.

https://www.facebook.com/alienwithinband/
https://www.instagram.com/alien_within/
https://www.youtube.com/channel/UCs0wandKw2IoZxz2lkfXZPg

NEGATIVE CONTRAST

Οι Negative Contrast είναι μια πενταμελής Alternative Rock μπάντα από την Αθήνα. Το κοινό τους ταξίδι ξεκινησε στα τέλη του 2016, όπου και άρχισαν να δουλεύουν σε δικό τους υλικό. Ένα χρόνο αργότερα, το Δεκέμβρη του 2017, κυκλοφορούν το πρώτο τους digital EP, “Escape Reality”, το οποίο περιείχε τέσσερα τέτοια κομμάτια και αποτελούσε ένα κατάλληλο, σφαιρικό δείγμα του ήχου τους. Το καλοκαίρι του 2019, κυκλοφορεί ή πρώτη πλήρης δισκογραφική τους δουλειά, με τίτλο “We’re All Pawns Here”. Η δημιουργική πορεία ωστόσο ανακόπτεται προσωρινά, καθώς η τραγουδίστρια Κατερίνα μετακομίζει στο εξωτερικό. Η αναζήτηση νέας φωνής καταλήγει σύντομα στην καταλληλοτερη επιλογή: με την καίρια προσθήκη της Selene πλέον στο μικρόφωνο και την πλήρη αξιοποίηση του ταλέντου της, η μπάντα επιστρέφει στη δράση και δοκιμάζει εντατικά φρέσκο υλικό τόσο στο στούντιο όσο και στη σκηνή!

https://www.facebook.com/NegativeContrast/
https://www.instagram.com/negativecontrastband/
https://www.youtube.com/channel/UCbfef6eutxh9Jzv6tth1e9w

WAR WITHIN

Οι War Within είναι μία Heavy Metal μπάντα από την Αθήνα που δημιουργήθηκε από τους Fanis Goulis (guitars) και Miltos Del (bass). Αργότερα στην μπάντα μπήκε ο Ted Latas (drums) κι ο Alexandros Dacoglou (vocals). Μερικούς μήνες αργότερα η μπάντα ολοκληρώθηκε με την προσθήκη του Angelos Vs (Blackrazor,Fireground,RockLoad) στις κιθάρες. Τελευταία προσθήκη ειναι ο Dimitris Zaridas (drums). To album τους έχει τίτλο Lords of Promise!

https://www.facebook.com/warwithin.gr/
https://www.youtube.com/channel/UCspxMuiQdgZXMZ_eyCTZN_A

Σειρά εμφάνισης:

1)WAR WITHIN
2)NEGATIVE CONTRAST
3)ALIEN WITHIN
4)DIVURGE

Damage 6€
Doors Open 21:00

Share : facebooktwittergoogle plusNo Response

Leave us a comment


No comment posted yet.

Leave a Reply